18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Expoziție dedicată cadrelor medicale la Muzeul Municipal

În perioada 20 Mai – 20 iunie 2020, în cadrul Muzeului Municipal Câmpulung – Secţia de Istorie şi Artă Plastică, este deschisă o expoziţie temporară dedicată celor ce, şi astăzi, luptă pentru ceea ce avem mai de preţ – Sănătatea. 

Personalități ale medicinei muscelene în secolul XX” este o expoziţie simbol, o galerie de obiecte ce readuce în prim planul publicului larg o infimă parte a personalităţilor marcante din istoria medicinei româneşti.

Vizitatorii pot admira o impresionantă colecţie de obiecte ce au aparţinut unor distinşi medici care au activat, de-a lungul timpului, în cadrul Spitalului Municipal Câmpulung.

Nume cunoscute, precum: dr. Aurel Săndescu, dr. Barcan Nicolae, dr. Fălcoianu Nicolae, doctorii Venera şi Mircea Petolea, au lăsat în urma lor nu numai amintiri, ci şi o mică parte materială din ceea ce a însemnat cariera medicală. 

Vă aşteptăm cu mult drag, pentru a afla povestea fiecărui exponat.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!