18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Înainte să fie placate cu granit, zidurile din Piaţa Primăriei au fost scurtate

Reabilitarea Pieţei Primăriei se apropie cu paşi de melc de final. Până acum, a fost îmbunătăţit aspectul suprafeţelor pietonale, au fost montate lampadare, s-au ridicat jardinierele în care au fost plantaţi arţari roşii, dar şi un brad, completate cu gazon. Explanada de la CEC a fost şi ea terminată, până la un punct. Când s-a ajuns la pavatul zidurilor de susţinere, constructorul a început demolarea lor.

Miercuri, 29 ianuarie, muncitorii de la Ratelen tăiau de zor din zidurile de beton, care sunt în faţa magazinul Big. Se pare că firma constructoare a ajuns la concluzia că sunt foarte înalte, iar proprietarul spaţiului s-a plâns că zidurile împiedică lumina să mai ajungă la spaţiile de la parter. Plus că, dacă se reduce din înălţimea construcţiei oribile, scade şi cantitatea de pavaj cu care se va îmbrăca. S-a făcut această modificare, benefică, ce-i drept, la câteva zile după ce Primăria Câmpulung ne-a transmis că acestea sunt conform proiectului.

Printr-o solicitare înaintă de Evenimentul Muscelean Primăriei Câmpulung, pe 10 decembrie 2019, am întrebat ce decizie s-a luat în privinţa zidului din beton, care alterează sever imaginea Pieţei Primăriei. Pe 10 ianuarie 2020, administraţia locală ne-a răspuns că: „Zidurile de sprijin au fost executate conform Proiectului – ziduri de sprijin executate din beton. Am consultat Proiectantul şi Executantul în vederea încadrării lor în ambientul Pieţei Primăriei. Vom studia posibilitatea placării acestora cu granit, evaluând atât valoric, cât şi ca termen de execuţie acest aspect.”  “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!