21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Mai puţini revoluţionari au cerut scutire de la plata impozitelor

Întrucât am adus aminte de taxele şi impozitele datorate în 2020, una dintre formalităţile îndeplinite de administraţia publică vecină o constituie scutirea de la plata impozitului pe construcţii şi teren a revoluţionarilor. Mai exact, a persoanelor beneficiare ale Legii nr.341/2004 a recunoştinţei faţă de eroii martiri şi luptătorii care au contribuit la Victoria Revoluţiei Române din decembrie 1989. Beneficiază în 2020 de această facilitate trei persoane enumerate de hotărârea adoptată pe 17 decembrie 2019, care vor fi scutite de următoarele sume: Tică N.Ion: 55 lei; Cesăuanu Cornel: 70 lei; Tănase C.Ion: 76 lei. Primarul Vasile Tudorel Miriţă le-a amintit consilierilor că, în anii trecuţi, s-au adresat Primăriei ca să scape de plata obligaţiilor mai mulţi revoluţionari, însă, pentru 2020, au depus cereri doar trei cetăţeni. 

În categoria scutiţilor, dar din cu totul alte motive, se află, în acest an, şi Adriana Florina Andreescu, deţinătoarea unei clădiri clasate în patrimoniul judeţean ca monument istoric. Este vorba despre „Casa Virgil Andreescu” , situată în satul de reşedinţă, pe DN73, pentru care aleşii au hotărât, şi în acest an, scutirea de plata impozitului datorat pentru respectivul imobil, în valoare de 82 lei. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!