19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Luptă acerbă pentru şefia PSD Argeş

Vinerea viitoare, pe 17 ianuarie, la Piteşti, sunt aşteptaţi greii PSD de la centru, la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Argeş. Aceştia şi-au anunţat prezenţa, după ce s-au arătat îngrijorarea faţă de ceea ce se petrece în organizaţia judeţeană, mai ales că, anul acesta, vor avea loc alegeri în PSD Argeş, undeva prin luna februarie. 

Presa judeţeană vehiculează mai multe nume, dar niciunul dintre viitorii candidaţi la şefia PSD Argeş nu şi-a anunţat oficial candidatura. Totuşi, trei şi-au anunţat susţinătorii că vor funcţia de preşedinte al partidului. Este vorba de Maria Dinu, administratorul judeţului, Ion Mânzână, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, deputatul Cătălin Rădulescu, şi primarul Mioveniului, Ion Georgescu, dar mai pot apărea şi alte surprize.

Din echipa Mariei Dinu ar urma să facă parte şi consilierul local piteştean Dumitru Tudosoiu, în calitate de preşedinte executiv, şi Dorin Mărăşoiu, în calitate de secretar general. 

Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, a declarat că va candida în echipă cu liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea. „Este adevărat. Am vorbit cu Cristian Gentea şi, dacă toată lumea candidează, vom candida şi noi. Nu contează care va fi preşedinte şi preşedinte executiv, cert este că vom candida în echipă. Dacă toată lumea candidează, ne încercăm şi noi norocul. PSD Argeş are nevoie de un om care să adune oamenii nu să-i dezbine. Suntem în discuţii şi cu patru parlamentari. Echipa începe să prindă contur.”, a declarat Ion Georgescu pentru Institutilestatului.ro. În acelaşi timp, Georgescu a spus că vor candida cu condiţia să nu intre în cursă Şerban Valeca.

Ion Mânzână se bazează pe sprijinul mai multor primari, fiind unul dintre cei mai influenţi pesedişti din Argeş, iar deputatul Cătălin Rădulescu încearcă să-şi facă şi el lobby, chiar dacă este o persoană controversată. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!