12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Gabriela Ionescu, interimară la Finanţe

După ce Lucreţiu Tudor a plecat din fruntea AJFP Argeş, expirându-i mandatul de director interimar, instituţia a rămas fără director. Conducerea ANAF a luat decizia ca, pe o perioadă de două săptămâni, mai exact până la sfârşitul anului, Administraţia Finanţelor Publice Argeş să fie condusă de adjuncta Gabriela Ionescu. 

Gabriela Ionescu este o profesionistă în sistem, lucrând la Finanţe de aproape douăzeci de ani. Aceasta este director adjunct al AJFP Argeş, ocupându-se de Activitatea de Colectare Persoane Juridice. Din ianuarie, PNL Argeş poate reveni cu o altă numire sau poate să o susţină în continuare pe Gabriela Ionescu. Dan Ionescu, soţul directoarei, a fost secretar de stat la Ministerul Cercetării, politician de frunte la începutul anilor 2000 în PNL Argeş şi apropiat al lui Daniel Constantin. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!