18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Piteşti

Ionuţ Moşteanu crede că reconstrucţia României începe de la bază, adică de la comunitatea locală şi acesta este motivul pentru a ales să candideze pentru Primăria Piteşti, municipiul care l-a crescut şi la format ca om. Piteştiul are nevoie de spirit creativ şi antreprenorial pentru a ieşi din stagnarea în care l-a ţinut PSD, timp de 30 de ani. Alegerile europarlamentare câştigate la Piteştii de Alianţa USR PLUS şi cei 18.000 de piteşteni, care au semnat iniţiativa #fărăpenali, sunt dovezile că şi acest oraş, ca multe altele din România, vrea o schimbare de direcţie.

USR cheamă toate forţele anti-PSD pentru susţinerea singurului candidat care poate câştiga Piteştiul. Este o datorie a forţelor reformiste şi o şansă unică pentru transformarea acestui oraş. „Le mulţumesc colegilor mei din USR Piteşti pentru încredere. Urmează în curând un proces pentru desemnarea candidatului comun al Alianţei USR PLUS şi îmi doresc să fiu opţiunea comună. Acum, la 30 ani de la Revoluţie, este timpul nostru. A unei noi generaţii de oameni cinstiţi şi competenţi, care au energia, curajul, creativitatea şi priceperea să reconstruiască România, să reconstruiască Piteştiul. Chem alături de mine toate forţele anti-PSD care îşi doresc modernizarea Piteştiului. Un candidat comun al opoziţiei poate elibera Piteştiul de PSD.”, a declarat Ionuţ Moşteanu. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!