4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Fostul prefect Dragnea se pensionează

Fostul prefect, Emilian Dragnea, demis din funcţie de Guvernul condus de premierul Ludovic Orban, va ieşi la pensie. Anunţul a fost făcut de cel care-i ţine locul, subprefectul Adrian Bughiu, care a scris pe Facebook: „Sunt onorat de faptul că, timp de mai bine de 20 de luni, am făcut echipă cu domnul Emilian Dragnea, la conducerea Instituţiei Prefectului – Judeţul Argeş. Mă încearcă un sentiment de tristeţe, însă viaţa merge înainte! Îi urez multă sănătate, numai bucurii alături de cei dragi şi pensie uşoară!” 

Alături de Dragnea au mai fost destituiţi şi alţi 28 de prefecţi, numiţi de PSD, dar au fost eliberaţi din funcţii şi 13 subprefecţi. În Argeş, deocamdată, nu a fost numită o persoană din partea PNL, care să preia funcţia, şi se pare că desemnarea va veni în prima lună a anului viitor, atribuţiile de serviciu fiind preluate de subprefectul Adrian Bughiu. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!