3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

AS Lereşti, campioană de toamnă în Seria Nord, Liga a V-a la fotbal

=Jucătorii pregătiţi de Bogdan Dascălu au câştigat, într-un meci restanţă, 

     derby-ul turului, cu 5-1 în faţa echipei AS Dragoslavele 

AS Lereşti demonstrează că este cea mai bună echipă din Liga a V-a, Seria Nord, la fotbal, după ce a surclasat, duminică, cu 5-1, rivala din Dragoslavele, mult timp echipa de pe primul loc al clasamentului, într-un meci restanţă. 

Lereştenii au avut o primă repriză de vis, în care au marcat patru goluri, primind unul, iar în al doilea mitan şi-au conservat avantajul de pe tabela de marcaj, punctând doar o singură dată. De departe, şi acest lucru îl dovedeşte şi linia clasamentului, echipa din Lereşti este cea mai bună din campionatul în care evoluează şi, tot ce e posibil, din toamnă, putem să o vedem în Liga  a IV-a. Cel mai bun jucător de pe teren a fost şi de această dată Geani Butoi, autorul unui gol de senzaţie.„O repriză cum greu o s-o mai vezi pe terenurile din Liga a V-a. Primul gol a fost marcat din lovitură liberă de Răzvan Băbuş, apoi, în urma unui atac bine structurat, cu 7-8 pase consecutive, a marcat Romel Pătraşcu. 3-0 a venit printr-un şut de la 25 de metri, marcat de Geani Butoi. Romel Pătraşcu încheie repriza cu un gol în urma unei faze în care fentează tot ce întâlneşte în cale, inclusiv portarul, ducând scorul la 4-0. Oaspeţii reduc din handicap dintr-o lovitura liberă prin Bratu, iar repriza a doua este una mai mult de uzură. AS Lereşti îşi încheie recitalul printr-un eurogol marcat de acelaşi Geani Butoi! În altă ordine de idei, a fost record de spectatori la Lereşti, circa 500. Timp frumos, teren impecabil, arbitraj de liga I: Călin Iulian, Romică Bârdeş şi Stroe Gabriel.”, ne-a declarat antrenorul echipei gazdă, Bogdan Dascălu.

Clasamententul Ligii a V-a, Seria Nord

1.AS Lerești: 36p

2.AS Dragoslavele: 34p

3.ACS Fotbal Club Corbi: 31p

4.AS Godeni: 29p

5.AS Vulturii Vulturești: 26p

6.CS Domnești: 24p

7.AS Cimentul Valea Mare Pravăț: 23p

8.AS Partizanul Vlădești: 22p

9.AS Cetățeni: 19p

10.AS Petrolul Hârtiești: 15p

11.AS Unirea Bughea de Jos: 14p

12.AS Voința Țițești: 13p

13.AS Contabilitate Stoenești: 6p

14.AS Inter Aninoasa: 5p

15.AS Flacăra Boteni: 3p     

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!