1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Lavinia Grigore, pe podium la cel mai longeviv eveniment de fashion

Modelul câmpulungean Lavinia Grigore a participat la ediţia a XX-a a celui mai longeviv eveniment de fashion din România, marca Alin Gălăţescu.

Designeri consacraţi, dar şi tineri la început de drum în domeniul modei, influenceri, vedete, bloggeri sau doar pasionaţi de fashion, cu toţii şi-au dat întâlnire luni, 28 octombrie 2019. Ediţia aniversară, a XX-a a Galei „Avanpremiere”, cel mai longeviv eveniment fashion multibrand din România, a fost dedicată lui Răzvan Ciobanu. Gala s-a desfăşurat la Palatul Primăverii, fosta reşedinţă a familiei Ceauşescu, şi, în premieră, a fost acordat şi premiul „Răzvan Ciobanu” by Avampremiere & Elysee. Locaţia, decorată de designerul floral Mădălina Mocanu, s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei peste 300 de invitaţi, care au venit să aducă un omagiu modei româneşti şi celui care a fost designerul de excepţie Răzvan Ciobanu. Invitaţi speciali ai galei au fost părinţii lui Răzvan Ciobanu, iar Kiki Cioran, Larisa Iorgulescu, Giulia Anghelescu, Xonia, Adrian Nartea, Sonia Ionescu Argint, Mihaela Tatu, Laura Olaru, Alina Roxana Ionescu, Iuliana Luciu, George Soare, Maria Andreea, Iulia Zgripcea au fost doar câteva dintre vedetele care au susţinut Gala „Avanpremiere” 20.

Câmpulungeanca Lavinia Grigore a devenit fotomodel încă din timpul liceului, pe care l-a absolvit la „Dan Barbilian”, iar anul acesta a încheiat masterul în Marketing la Academia de Studii Economice Bucureşti. Lavinia are un portofoliu bogat după ce a cochetat cu mai multe agenţii internaţionale de modele.

La evenimentul de la începutul acestei săptămâni, Lavinia a defilat în două ţinute, una neagra, marca Alin Gălăţescu, iar cealaltă roşie, creată de Claudia Rawlings.

(foto: Remus Nicolaescu)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!