15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Trei zile fără energie electrică, la Vlădeşti

 

Săptămâna viitoare, sunt programate întreruperi de curent electric în mai multe localităţi din Muscel. Distribuţie Oltenia execută lucrări în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Vor fi afectaţi de întreruperea furnizării energiei electrice atât consumatorii casnici, cât şi agenţii economici.

Astăzi, 27 august, nu va fi curent în două comune din Muscel. Între orele 9.00-17.00, vor fi întreprinse lucrări în satul Vlădeştii de Sus, iar între orele 9.00 şi 16.00, nu vor avea energie electrică locuitorii satului Ciocanu, din comuna Dâmbovicioara.

Miercuri, 28 august, în acelaşi interval orar, 9.00-17.00, se continuă lucrările la punctul de transformare, fiind afectaţi cetăţenii din satul Vlădeştii de Sus. În aceeaşi zi, de la ora 10.00 la ora 16.00, nu va fi curent electric la Rucăr, în satul Sătic.

Joi, 29 august, la Vlădeştii de Sus, va fi a treia zi fără energie electrică, de la ora 9.00 la ora 17.00.

În cazul în care condiţiile meteo sunt nefavorabile, lucrările vor fi reprogramate, informaţiile actualizate urmând să fie disponibile pe site-ul Distribuţie Oltenia.  

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!