5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Primarul de la Rucăr, Ionel Dulamă, a devenit bunic. Fiica lui, Simina, a născut o fetiţă

În luna septembrie, anul trecut, primarul de la Rucăr, Ionel Dulamă, îşi conducea fiica la altar. Nunta a fost una tradiţională, tematica fiind chiar „Nuntă la Rucăr”, şi toţi invitaţii au purtat costume populare. S-a petrecut trei zile şi trei nopţi. Cununia civilă a fost oficiată chiar de tatăl miresei, edilul Ionel Dulamă, în foişorul din parcul central al comunei. Conform tradiţiei locale, mirii, Simina şi Ştefan, au fost plimbaţi prin comună într-un car tras de boi, urmaţi de nuntaşii îmbrăcaţi în straie tradiţionale de sărbătoare. Petrecerea a avut loc la Dealul Sasului, iar Simina a strălucit în toate cele patru ţinute de ocazie, rochia de la cununia civilă, costumul popular de la oficierea logodnei, rochia de mireasă de la cununia religioasă şi rochia de la petrecerea din local.

Anul trecut, fiica primarului Dulamă, Simina, care a împlinit în ziua nunţii 29 de ani, a primit cadou un soţ, iar anul acesta, cu o lună înainte de aniversare, o fiică.

Simina Dulamă Chiperi a născut chiar de Adormirea Maicii Domnului, pe 15 august, la Braşov. Micuţa, care a venit pe lume la ora 4.16, va primi prenumele Ecaterina. A avut la naştere 2.680 de grame şi 48 de centimetri. Îi dorim şi noi să crească mare şi să fie sănătoasă!

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!