5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Anca Neacşu, fostă membră a trupei ASIA, s-a relaxat, împreună cu mama, la Dâmbovicioara

„Superb aici! Minunat!”, sunt cuvintele Ancăi Neacşu Yaman, fostă componentă a trupei ASIA, aflată, săptămâna trecută, la Dâmbovicioara, unde şi-a petrecut timpul liber dinaintea unei perioade pline. Pe 9 iulie 2019, frumoasă blondă s-a bucurat de răcoarea de la munte, de unde a postat câteva instantanee de pe terasa Pensiunii „Dealul Sasului” şi câteva secvenţe filmate, pe Cheile Dâmbovicioarei, alături de mama sa, căreia îi seamănă leit.

În explicaţia care însoţeşte imaginile, Anca Neacşu face precizarea că pensiunea se află în culoarul Rucăr – Bran, în caz că a stârnit curiozitatea prietenilor străini de aceste frumoase locuri de a le vizita. „Deconspirarea” momentelor de relaxare în Muscel i-a adus felicitări cântăreţei, pentru faptul că şi-a făcut timp să se plimbe împreună cu mama sa, ştiut fiind că, în timpul verii, artiştii au agenda ocupată cu tot felul de angajamente profesionale. Afirmaţie valabilă şi pentru fosta membră ASIA, care confirmă remarca unui amic virtual, potrivit căruia zona aleasă este perfectă pentru recăpătarea energiei. „Da, chiar îţi încarci bateriile! Eu, începând de mâine, o să am treabă full şi nu mai am o zi liberă! Acum este momentul!”, scrie Anca Neacşu, căreia i se urează şi să profite din plin de şederea în Muscel, sănătate curată pentru cei veniţi din îmbâcsitul Bucureşti.

„Bun venit!” în zona noastră i-au urat şi doamnele de la Centrul de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara. „Bine v-am găsit! Ce frumos e pe aici!”, cosemnează încântată musafira, obligată de temperatura scăzută de pe Chei să se înfofolească un pic cam mult pentru luna lui Cuptor. „Ia cu tine şi inima, inima mea / Şi ascunde-o în bagaje pe undeva, / Ia-o cu tine acolo…” la Dâmbovicioara!”, îi transmite Raluca Busioc, sufletul C.I.P.T. Dâmbovicioara, amintind versuri fredonate de o ţară întreagă, în perioada de glorie a trupei ASIA. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!