19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Florimar Construct Total, contract de peste 460.000 lei, pentru modernizarea toaletelor liceului din Stâlpeni

Aflată pe „lista neagră” a localităţilor corigente la capitolul condiţii igienico-sanitare impecabile la toaletele şcolare, inspectate personal de preşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu, comuna Stâlpeni încearcă să treacă acest examen picat. Mai cu seamă că toate comunele lipsite de grupuri sanitare puse la punct în unităţile de învăţământ au beneficiat de finanţare de la judeţ, ca să remedieze aceste carenţe nepermise. Administraţia publică locală de la Stâlpeni a contractat, pe 7 august 2019, serviciile constructorului care va moderniza grupul sanitar al Liceului „I.C. Petrescu” din localitate, unde, din păcate, sumele investite nu sunt pe măsura rezultatelor slabe şi foarte slabe ale elevilor. Dar infrastructura de utilităţi trebuie îmbunătăţită atâta timp cât şcoala este în funcţiune. Executantul investiţiei este cunoscuta firmă piteşteană Florimar Construct Total, care va moderniza toaletele liceului la preţul de 466.385,63 lei.
Adăugăm acestei importante achiziţii, care concură la realizarea cerinţei şefului judeţului, de a nu mai călca într-un WC nereparat, după sprijinirea cu bani a primarilor care n-au fost în stare să se gospodărească singuri, o alta care ţine de estetica localităţii. Tot pe 7 august, Primăria Stâlpeni a contractat panouri informative la intrarea în fiecare sat şi totemuri luminoase, la intrarea şi ieşirea din localitate. Panourile sunt în număr de şapte şi au următoarele caracteristici: „sunt executate din structură metalică din oţel rectangular de 30x30x2, lăţime 150 cm, înălţime 100 cm, cu imprimare grafică în policromie cu cerneluri ecosolvent, garantate UV 5 ani, pe bond, faţă dublă.” Preţul unui panou este de 892,50 lei, ceea ce înseamnă că cele şapte bucăţi îl costă pe primarul Gabi Şerbănoiu 6.247,50 lei. Cele două totemuri, la preţul de 6.545 lei bucata – total 13.090 lei -, sunt confecţionate din material bond, cu dimensiuni minime 2600×900 mm. Întreaga cantitate de produse comandate unei firme din Călineşti, Proiect Euro Media, presupune o cheltuială de 19.337,50 lei. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!