5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Începe aventura la Corbi: Stonebird Festival

Astăzi se deschid porţile Festivalului Stonebird, un eveniment rock de excepţie, desfăşurat pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră. „Tradiţii, natură, istorie şi rock. Asta înseamnă Stonebird, cel mai aşteptat festival de muzică rock. Într-un loc de poveste, ţi-am pregătit artişti celebri, trupe de legendă, atmosferă incredibilă şi am avut grijă ca tu să ai parte de toate facilităţile, chiar în mijlocul naturii: campare gratuită, toalete ecologice, apă curentă şi duşuri. Fă bagajele, pregătește cortul, rulota şi hai să facem cea de-a doua ediţie Stonebird cu adevărat memorabilă! Între 9 şi 11 august, ne întâlnim cu toţii la Corbi, să ascultăm ROCK 100%!”, transmit organizatorii acţiunii al cărei program arată astfel:

8Vineri, 9 august 2019. Concertele încep la ora 18.30, cu Andrei Păunescu, după care susţin recitaluri New Jersey, Timpuri Noi, Dirty Shirt, Cristi Minculescu, Valter & Boro, iar, la After Party, Ţapinarii şi Loud Inc. 

8Sâmbătă, 10 august 2019. Începând cu ora 19.00, pe scena de la Stonebird vor concerta The Rock Romania, Alex Calancea Band, ZOB, Bucovina şi David Reece Official, care oferă publicului un cadou deosebit chiar de ziua lui. After Party: White Mahala.

8Duminică, 11 august 2019. De la 12.00, corbenii şi oaspeţii lor se vor delecta cu Mike Godoroja & Blue Spirit. 

„Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunaţi la prima ediţie Stonebird Festival, desfășurată la Corbii De Piatră, între 10 şi 12 august 2018. Energia pe care au avut-o timp de trei zile a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Am rămas cu amintiri despre care vom povesti toată viața, dar întotdeauna este loc pentru experiențe noi. Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a doua ediție, între 9 şi 11 august 2019 în aceeaşi locație minunată. Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alţii îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la Bucureşti şi mult mai puţin de la Piteşti, Târgovişte, Curtea de Argeş, Braşov, ci şi pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui privelişte îţi taie răsuflarea. Atmosfera incredibilă te va face să-ţi dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiştii tăi de suflet să se dezlănţuie! Şi cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gândit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii şi bucate tradiţionale, 100% naturale. Cei care vor să îşi testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans o vor putea face prin multe activităţi desfăşurate în aer liber.”, anunţă organizatorii festivalului. „E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!