19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Bărbat din Godeni, mort după ce a fost luat de viitură

Un bărbat de 64 de ani, din Godeni, a fost luat de viitură în timp ce încerca să traverseze pârâul care străbate localitatea. Viitura s-a format după creşterea rapidă a debitului pârâului Bughea. 

Ieri, în jurul orei 14.00, ISU Argeş a intervenit în comuna Godeni, după ce la dispeceratul 112 s-a primit o sesizare potrivit căreia o persoană a fost luată de apa învolburată în timp ce încerca să traverseze pârâul Bughea. Militarii s-au deplasat în zonă cu două autospeciale, o barcă şi un echipaj SMURD. Victima, un bărbat de 64 de ani, din localitate, cu probleme locomotorii, a fost extrasă din apă. În stare de inconştienţă, paramedicii SMURD, în ajutorul cărora a venit şi un echipaj al Ambulanţei, l-au resuscitat pe bărbat zeci de minute, iar aproape de ora 15.00 s-a declarat decesul.

Se pare că localnicul, Gherasim T., era văcarul satului, şi a vrut să traverseze pe celălalt mal al pârâului, unde fugiseră vacile pe care le avea în pază. În acel moment a fost surprins de debitul mărit al pârâului şi dus în aval aproape în kilometru, până în locul în care a fost zărit de un alt bărbat din Godeni, care a dat alarma la 112. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!