22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Podeţ dalat şi punte pietonală, la Vlădeşti  

 

La Vlădeşti, primarul Cristian Hristu Dică colaborează cu aceeaşi firmă piteşteană, pentru execuţia a două treceri peste râu. 

La distanţă de zece zile, firma Gold Muntenia Construct, din Piteşti, a obţinut două contracte de la Primăria musceleană, ambele pentru poduri în localitate. Cel mai consistent i s-a atribuit direct pe 12 iulie 2019 şi are o valoare de 534.310 lei, bani pe care îi încasează pentru lucrări de proiectare (proiect tehnic, detalii de execuţie şi documentaţia tehnică în vederea obţinerii autorizaţiei de construire), asistenţă tehnică din partea proiectantului şi construirea unei punţi pietonale în comună. A doua lucrare, încredinţată, de asemenea, direct, pe 22 iulie 2019, urmăreşte execuţia unui podeţ dalat pe Valea lui Dan, pentru care bugetul local suportă o sumă ceva mai redusă, aproximativ 35.000 lei. „E.M.”  

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!