5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Ţâroiu a anunţat că are de gând să „reorganizeze” zona de coşmelii metalice cu parcări acoperite şi garaje moderne

Liberalii au avut cele mai multe intervenţii la punctul „diverse” al ordinii de zi a şedinţei din 28 iulie 2016, legate de chestiuni nerezolvate, unele aflate în fostul lor program de campanie electorală, pe care noul primarul, la nivel declarativ, este dispus să le continue. Garajele ar fi unul dintre obiectivele liberalilor, care i-au tras câteva procente bune în jos, la vot, lumea neînţelegând, probabil, ce au de gând aceştia să facă. Liviu Ţâroiu, pesemne, va încerca o altă abordare, mai puţin „violentă” decât a foştilor rivali, incluzând, verbal, în proiectul teoretic de reorganizare a unui domeniu, care contribuie esenţial la sluţirea cartierelor, noţiuni precum „parcări acoperite” şi „garaje moderne”. Şi aleşii de la PNL intenţionau să reconstruiască zonele de parcaj eliberate de coşmeliile metalice, numai că electoratul n-a mai percutat ce a urmat după pălitura în moalele capului produsă de termenul „demolare”. Ţâroiu are, însă, timp la dispoziţie să-şi pregătească psihic susţinătorii, eventual, prin convocarea populaţiei la dezbateri publice, ca să nu existe nemulţumiri când autorităţile vor trece la fapte. Dacă vor trece. 

Interesat să afle dacă proiectul PNL-ului, unul excelent într-o lume civilizată (într-o lume civilizată n-ar fi existat înşiruiri de şandramale cu de toate în ele), nu în ţărănia înapoiată de la Câmpulung, va beneficia de aplicare în mandatul majoritar PSD-ist, Lucian Ionescu l-a interpelat pe primarul Liviu Ţâroiu despre acest subiect delicat, dar atât de necesar să fie realizat. Asta ca să nu mai jelim că Piteşti şi Mioveni sunt unde sunt, iar noi, la coada judeţului. „Îmi fac datoria să ridic un subiect destul de sensibil: dacă aveţi de gând să dărâmaţi garajele ilegale ca să organizăm parcări. Dacă se va face o inventariere, veţi vedea că sunt foarte multe garaje construite ilegal, care nu au contracte.”, a susţinut consilierul local liberal, aflat la al treilea mandat. 

„Vreţi să lămuresc eu în două-trei luni. Până acum, nu s-au lămurit.”, a răspuns ironic Ţâroiu. „Domnul primar, nu sunteţi de două-trei luni, sunteţi de doi ani aproape!”, a ripostat Lucian Ionescu. „De opt ani.”, a rectificat Ionel State, referindu-se la cele două mandate de viceprimar ale PSD-istului. Ionescu a insistat să afle răspunsul la întrebarea privind demolarea garajelor clandestine în favoarea amenajării unor parcări corespunzătoare. „Şi, dacă, ulterior, intenţionaţi să reorganizaţi tot ce înseamnă garaje, pentru că, din punctul meu de vedere, acelea sunt ţigănii în cartiere.”, a mai solicitat Ionescu. „Avem de gând să reorganizăm zona garajelor, cu parcări acoperite, garaje moderne.”, a confirmat primarul Liviu Ţâroiu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!