15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Vasilica Constantinescu va conduce Serviciul Contabilitate din Primăria Câmpulung

Astăzi se ţine proba scrisă a concursului de promovare pe postul de şef Serviciu Buget, Contabilitate, Informatică, din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Câmpulung. 

Până pe 1 iulie, care a fost ultima zi, şi-a depus dosarul Vasilica Constantinescu, inspector superior în cadrul aceluiaşi serviciu al Primăriei Câmpulung. Economista a trecut de proba de selecţie a dosarelor. Adică a îndeplinit condiţiile specifice de participare la examen: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Economice; studii de master sau post universitare în domeniul Administraţiei publice, Management ori în specialitatea studiilor şi o vechime în specialitatea studiilor de minim cinci ani.

Astăzi, 12 iulie, de la ora 10.00, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Vasilica Constantinescu va susţine proba scrisă a examenului de promovare pe postul de conducere.

Locul este liber din 29 noiembrie 2018, când fosta şefă a Serviciului Buget, Contabilitate, Informatică, Roxana Bragă, a fost transferată la conducerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. De atunci, chiar Vasilica Constantinescu a avut delegate atribuţiile de şef Serviciu. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!