22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Consilier local, suspendat în         Piaţa Primăriei

 

Un ales local din Câmpulung, cu un trecut zbuciumat şi fascinant, s-a dat în spectacol, într-una din zilele trecute, în centrul municipiului. Consilierul, căruia îi place să joace la loto, s-a dus să bage un bilet la agenţia de lângă Primărie. Era omul cu maşina, dar fiind comod, n-a lăsat-o într-o parcare accesibilă, ştiind foarte bine că în jurul instituţiei unde se duce din când în când e şantier. Aşa că a luat-o cu autoturismul prin „arătură”, iar la un moment dat a rămas suspendat şi nu a mai putut înainta. A încercat tot felul de manevre, au sărit oamenii să-l ajute, unii abia potolindu-şi râsul, iar într-un final a recurs la un utilaj greu care l-a scos din impas.

Preparatul dulceţii, ştire de ora cinci 

Munca în bucătărie poate fi, uneori, la fel de periculoasă ca cea în construcţii, de exemplu. A demonstrat acest lucru o femeie de 68 de ani, din Câmpulung, fostă profesoară, care şi-a pierdut zilele trecute un ochi în timp ce făcea dulceaţă de cireşe. Femeia steriliza un borcan în apă fierbinte pentru a pune dulceaţa în el, iar la un moment dat acesta s-a spart iar un ciob i-a sărit direct în pupilă. Bucata de sticlă i-a străpuns globul ocular, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze, chiar dacă femeia a ajuns la un spital din Bucureşti.

Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!