5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

N-a luat nimeni concursul pentru postul de secretar la Stoeneşti

În ediţia trecută vă informam că vineri, 14 iunie, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, se desfăşoară concursul pentru ocuparea postului de secretar al Primăriei Stoeneşti.

Cei doi concurenţi, care au rămas după preselecţia dosarelor de înscriere, Dan Luţescu şi Pavel Mugur Schiaucu, au susţinut, la finele săptămânii trecute, proba scrisă a concursului. După corectarea grilelor, niciunul nu a promovat, fiind necesară obţinerea a cel puţin 70 de puncte. Dan Luţescu a primit 52 de puncte şi Pavel Mugurel Schiaucu a fost notat cu 33,60 puncte, insuficiente pentru a fi declaraţi admişi pentru funcţia publică de conducere.

Teoretic, concurenţa a fost mare, depunându-şi dosarele de participare la concurs şase persoane, dar numai cei amintiţi au avut toate actele în regulă şi s-au încadrat în condiţiile specifice ale postului. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!