5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Antreprenorii români prezenţi la Forumul Economic organizat de PRO România trag un semnal de alarmă legat de lipsa dialogului cu decidenţii şi a predictibilităţii fiscale

Luni, 20 mai 2019, în cadrul primei ediţii a Forumului Economic PRO România, care s-a desfăşurat la World Trade Center Bucureşti, numeroşi antreprenori români au dezbătut, împreună cu liderii PRO România şi cu candidaţii partidului la alegerile europarlamentare, direcţia în care se îndreaptă economia naţională. Au participat peste 120 de fondatori şi directori ai companiilor private, reprezentând diverse sectoare ale economiei, precum cel agro-alimentar, bancar, energetic, farmaceutic şi turistic.

Prezent la Forum, Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a invitat reprezentanţii mediului de afaceri la dialog pe tema problemelor cu care se confruntă antreprenorii şi a soluţiilor prin care se pot evita efectele negative ale măsurilor luate de Guvern în ultima perioadă.

Principalele nemulţumiri ale antreprenorilor sunt lipsa de predictibilitate, lipsa dialogului şi deficitul forţei de muncă. Oamenii de afaceri prezenţi la Forum au solicitat în repetate rânduri, prin reprezentanţii patronatelor şi ai organizaţiilor de profil, să fie consultaţi de guvernanţi cu privire la modificările Codului Fiscal. „Firmele din România au nevoie de o mască de oxigen. PRO România propune ca orice modificări ale Codului Fiscal să fie sistate pentru o perioadă de 4 ani, după abrogarea Ordonanţei 114”, a propus Ioana Petrescu, vicepreşedinte al PRO România.

La dialogul cu oamenii de afaceri au mai participat comisarul european Corina Creţu, candidat PRO România la alegerile europarlamentare, şi prim-vicepreşedintele partidului, Daniel Constantin.

Forumul Economic PRO România a încheiat un turneu de forţă desfăşurat în ultimele luni în întreaga ţară de liderii partidului, care susţin că rezolvarea problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri este important pentru progresul economic al României.

Coordonator PRO România Câmpulung, 

Marian Rădulescu

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!