25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Preşedintele ALDE a venit în secret la Câmpulung

În cadrul campaniei pentru alegerile europarlamentare 2019, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut o vizită în judeţul Argeş. Alături de el au fost Andrei Gerea, vicepreşedinte al partidului, şi Daniel Chiţoiu, secretarul general.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut o primă oprire în comuna Oarja, unde a fost întâmpinat de primarul localităţii, Nicolae Bâlea, cu pâine şi sare, dar şi un ţoi cu ţuică, plus un tricou cu numărul 10 şi însemnele echipei de fotbal din comună, AS Oarja. Următoarea „escală” a fost la sediul ALDE Argeş, din Piteşti, unde s-a derulat o conferinţă de presă, alături de Tăriceanu fiind Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE, Simona Brătulescu, preşedinte ALDE Argeş, Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei, şi Gabriel Bratu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual.

La ora 15.30, alaiul electoral s-a oprit la o firmă din Câmpulung, care se ocupă cu fabricarea unei game largi de produse în domeniul auto, mai ales că preşedintele ALDE este mare iubitor de maşini. Prezenţa presei şi a simpatizanţilor a fost restricţionată. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!