19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

O liftieră şi un fochist au trecut concursul, urmează un economist şi un jurist

 

Examene de promovare la Spitalul Câmpulung

Aşa cum vă informam în urmă cu câteva săptămâni, Spitalul Municipal Câmpulung a organizat concurs de promovare pentru două funcţii. A fost vorba de un loc de liftier IV, care s-a transformat în liftier III, şi altul de fochist III, care a devenit fochist II.

Costinela Irina Mărcuşanu a fost cea care, în data de 8 mai, a susţinut proba scrisă pentru postul de liftier III şi a promovat cu 90 de puncte.

A doua zi, pe 10 mai, Ion Leca a fost cel care a dat examenul pentru locul de fochist II, pe care l-a trecut cu 80 de puncte. În ambele cazuri, testarea scrisă a durat două ore, timp în care candidaţii au avut de rezolvat subiectul extras din cele trei variante pregătite. Pentru promovare a fost stabilit baremul de minimum 50 de puncte, pe care pretendenţii înscrişi l-au depăşit cu mult.

La finele săptămânii trecute, unitatea spitalicească a anunţat că va derula încă două examene de promovare a personalului contractual. Astfel, în baza „Regulamentului” înregistrat cu numărul 8473 din 13 mai 2015 şi aprobat prin Hotărârea Comitetului Director, din aceeaşi zi, pe 28 mai 2019, vor fi scoase la concurs două funcţii. 

De la ora 10.00, va începe proba scrisă pentru promovarea unui consilier juridic I în consilier juridic IA, din cadrul Serviciului de Management al Calităţii Serviciilor Medicale. Începând cu ora 13.00, se va prezenta la concurs economistul I, care va ajunge economist IA, la Serviciul de Management al Calităţii Serviciilor Medicale.

Pentru a putea participa la examen, cei doi componenţi al Serviciului menţionat, trebuie să îndeplinească condiţiile de studii şi, după caz, de vechime au alte condiţii specifice, privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale pentru personalul contractual din unităţile sanitare publice. Şi, candidaţii trebuie să fi obţinut calificativul „foarte bine” la evaluarea performanţelor profesionale individuale, cel puţin de două ori în ultimii trei ani. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!