22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Liviu Dragnea: „Am depus la Parlament un proiect care permite mămicilor aflate în concediu de maternitate să aibă şi venituri din activităţi independente şi drepturi de autor”

„Săptămâna trecută am primit un mesaj care îmi semnala faptul că actualele reglementări legislative nu permit mămicilor să aibă alte venituri decât cele din indemnizaţia de creştere a copilului. După ce am verificat şi am constatat că există această piedică, am rugat-o pe Olguţa Vasilescu să semneze alături de mine rapid iniţiativa de modificare a acestei legi. Astăzi (nr. 14 mai), am depus la Parlament şi acest proiect care permite mămicilor aflate în concediu de maternitate să aibă şi venituri din activităţi independente sau drepturi de autor. Mulţumesc celor care ne-au atras atenţia ca să putem interveni rapid şi să îndreptăm situaţia. Nimeni nu este perfect, noi aşa am gândit legea, am dublat alocaţiile pentru copii, dar asta ne-a scăpat. Proiectul de lege va fi dezbătut în procedură de urgenţă în această sesiune. Sper ca de data aceasta PNL şi Iohannis să nu aplice blocajul cu care ne-au obişnuit în ultimii doi ani, atacând orice proiect al nostru la CCR.”, a transmis Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat şi al Camerei Deputaţilor.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!