22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

S-au răsturnat cu maşina pe Mateiaş

Două persoane din municipiul Braşov au fentat moartea, duminică după-amiază, după ce au fost implicate într-un spectaculos accident rutier, care a avut loc pe DN 73, pe Dealul Mateiaş. Chiar dacă maşina în care se aflau s-a răsturnat, cele două persoane, soţ şi soţie, s-au ales, în mod miraculos, doar cu o sperietură groaznică.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.00, într-o curbă la dreapta, pe serpentinele dinspre comuna Dragoslavele, în condiţii de vreme nefavorabilă (ploaie torenţială, vizibilitate scăzută şi carosabil acoperit cu apă). Şoferul unui autoturism Opel Astra, care circula dinspre Braşov spre Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, într-o curbă la dreapta, ultima până în Mausoleul Mateiaş, furat fiind de nisipul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în şanţ. Atât conducătorul auto, cât şi soţia sa, aflat pe bancheta din drepta-faţă, au avut noroc cu carul şi au scăpat nevătămaţi. Dacă maşina s-ar fi răsturnat pe cealaltă parte a drumului s-ar fi rostogolit, probabil, zeci de metri în hăul ce mărgineşte şoseaua de pe Mateiaş şi altul ar fi fost deznodămîntul, putându-se vorbi de o tragedie de proporţii. La faţa locului au sosit două ambulanţe, iar echipajele medicale au constatat că cei doi ocupanţi din autoturism sunt în afara oricărui pericol. Aceștia au ieșit singuri din mașină, deşi, la un moment dat, se punea problema solicitării unui echipaj de descarcerare. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!