5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Gloria Berevoeşti, din eşec în eşec

Gloria Berevoeşti continuă să dezamăgească în campionatul Ligii a patra. Alb-albaştrii au capotat şi în deplasarea de la Poiana Lacului, de unde au plecat învinşi, 2 la 6, şi rămâne fără victorie în returul acestei ediţii de campionat. Victoria Buzoeşti s-a impus, 2 la 1, în deplasarea de la Suseni, consolidându-şi astfel poziţia a treia în clasament.

Continuă seria de rezultate negative, înregistrate de Gloria Berevoeşti, în returul acestei ediţii de campionat. Gruparea fotbalistică de Liga a patra, din Muscel, nu a reuşit, nici după etapa recent încheiată, să bifeze prima victorie din acest an. Elevii lui Alin Durdun au dezamăgit în deplasarea de la Poiana Lacului, acolo unde au suferit o înfrângere categorică, 2 la 6, în faţa formaţiei din localitate. De fapt, Gloria Berevoeşti a început jocul de la 0-2, pentru că, în minutul 8 al partidei de la Poiana Lacului, gazdele aveau deja avantaj de două goluri, graţie reuşitelor lui Bogdan Georgică Naciu, din minutul 1, şi Roberto Ruiz Boboacă, din minutul 8. În minutul 35, Alexandru Cornel Bălaşa a redus din handicap, însă, în ultimul minut de joc al primei reprize, Bogdan Georgică Naciu a refăcut diferenţa de două goluri pentru gazde. În partea a doua a jocului, Laurenţiu Ion Petre a dus scorul la 4-1, în minutul 52, pentru ca, în minutul 58, Bogdan Georgică  Naciu să ducă scorul la 5-1, reuşind, totodată, şi hatrik-ul. Silviu Gabriel Surcel a făcut 6-1, în minutul 62, iar Ilie Alexandru Turnescu a marcat şi el, reducând din diferenţă. 

S-a terminat 6-2 în favoarea gazdelor, iar Gloria Berevoeşti, scăpată de grijile retrogradării, rămâne şi după această rundă, fără victorie obţinută în acest retur de campionat. Victoria Buzoeşti s-a impus la Suseni cu scorul de 2-1, după ce, la pauză, gazdele au intrat în avantaj minim. În partea a doua a întâlnirii, căpitanul Mihalache a restabilit egalitatea, pentru ca Surugiu să aducă golul victoriei cu 25 de minute înainte de finalul partidei. 

Rezultatele etapei a XXV

ACS Juventus 1992 Bascov – ACS Basarabi Curtea de Argeş: 3-0

CS Real Bradu: stă

CS Sporting Piteşti – CS DLR Piteşti: 1-1

ACS Costeşti – AS Viitorul Ştefăneşti 2007: 3-0

CSC Suseni – ACS Victoria Buzoieşti: 1-2

ACS Poiana Lacului – ACS Gloria Berevoeşti: 6-2

AS Băiculeşti – AS Colibaşi: 3-3

CS Mioveni 2 – AS Voinţa Budeasa: 2-3

Etapa cu numărul XXVI

AS Voinţa Budeasa – ASC Juventus 1992 Bascov

CS Real Bradu – CS Mioveni 2

ACS Gloria Berevoeşti – stă

AS Viitorul Ştefăneşti 2007 – ACS Poiana Lacului

ACS Basarabi Curtea de Argeş – CSC Suseni

CS DLR Piteşti – AS Băiculeşti

ACS Victoria Buzoieşti – CS Sporting Piteşti

AS Colibaşi – ACS Costeşti

Clasamentul LIGII A IV-A

1.AS Voinţa Budeasa: 57p

2.CS Real Bradu: 53p

3.ACS Victoria Buzoieşti: 46p

4.ACS Poiana Lacului: 44p

5.AS Colibaşi: 42p

6.CS DLR Piteşti: 40p

7.CS Sporting Piteşti: 40p

8.AS Băiculeşti: 38p

9.CS Mioveni 2: 38p

10.ACS Gloria Berevoeşti: 30p

11.ACS Costeşti: 22p

12.CSC Suseni: 21p

13.ACS Basarabi Curtea de Argeş: 15p

14.ACS Juventus 1992 Bascov: 15p

15.AS Viitorul Ştefăneşti 2007: 0p

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!