25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

România, destinaţie de investiţii

Investitorii au încredere în guvernarea PSD, iar noi iniţiative de anvergură demonstrează acest fapt. Acesta este atât efectul firesc al stabilităţii ţării, cât şi al creşterii economice şi al mediului de afaceri bun, care reprezintă reuşite fundamentale ale actualei guvernări. Astfel, beneficiind şi de ajutor de stat din partea Guvernului României, Dacia va mări capacitatea de producţie la Uzina din Mioveni.

În acest context, tot mai multe firme străine deschid în apropiere de Piteşti fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeşului şi nu numai.

De asemenea, şeful Ford Europa anunţă lansarea în producţie, la Craiova, a unui nou model de maşină, care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro pe an. Iar un grup de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investeşte în capitalul unui firme româneşti cu performanţe în IT şi robotică – creatoare a robotului DORA, unicat pe piaţa de HR, care îi ajută pe candidaţi să-şi găsească loc de muncă prin intermediul Facebook. „Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil şi efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc „apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare şi negare a realităţii.”, declară preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, vicepreşedinte al Senatului României.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!