20/04/2024

Ciprian Neculăescu a fost numit subprefect de Argeş. În locul lui intră în Consiliul Local Sergiu Cicu

Astăzi, 23 februarie 2022, Ciprian Neculăescu a fost numit subprefect de Argeş. Vestea a fost anunţată în urmă cu câteva minute de către deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedintele PSD Câmpulung. Numele câmpulungeanului a fost vehiculat încă de la sfârşitul anului trecut, dar înlocuirea celui de-al doilea subprefect liberal s-a produs abia acum. Prima schimbare l-a propulsat în funcţia de subprefect din partea PSD pe Bogdan Minciunescu, liberalii alegând să-l sacrifice primul pe Lucian Ionescu. S-a întâmplat pe 12 ianuarie 2022. După o lună şi jumătate, îşi face bagajele şi celălalt liberal, Dragoş Predescu, al cărui mandat s-a limitat la patru luni.

Pe agenda şedinţei Guvernului României din 23 februarie 2022 a figurat şi proiectul de hotărâre de Guvern privind eliberări şi numiri de prefecţi şi / sau subprefecţi, însă, deocamdată, ce s-a hotărât nu s-a publicat în Monitorul Oficial. Formalitate care se va produce în cursul zilei de astăzi, iar, mâine, Ciprian Neculăescu va depune jurământul de subprefect.

Locul în Consiliul Local vacantat prin promovarea la Prefectură a social-democratului va fi luat de Sergiu Cicu, următorul pe lista PSD Câmpulung la alegerile din 27 septembrie 2020. Este a doua schimbare produsă în grupul PSD, în acest mandat, după demisia lui Liviu Ţâroiu, înlocuit cu Gabriel Neacşu. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!