25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Şcoala Schitu Goleşti, monitorizată video  

 

Conducerea Şcolii Gimnaziale nr.1 Schitu Goleşti intenţionează o monitorizare mai atentă a interiorului şi exteriorului unităţii, drept pentru care a achiziţionat un sistem de supraveghere video. Dotarea efectuată la începutul acestei luni, prin contractarea ei de la firma piteşteană General Protect Security, a costat unitatea de învăţământ 3.126,84 lei. Echipamentul achiziţionat costă în: „DVR 16 canale HDCVI Pentabrid, 16 canale Full HD + 2 canale IP, 16 intrări audio prin HDCVI – 1 buc.; Camera Dome HDCVI 2MP , lentilă 3,6mm, microfon încorporat High Quality Audio – 4 buc.; Cablu coaxial cu alimentare 2×0.5 mm – 2 buc.; Doze de legătură – 4 buc.”

Înainte de această achiziţie, instituţia şcolară din localitatea învecinată şi-a asigurat bonurile valorice pentru carburanţi auto, la o valoare a tranzacţiei de 5.009,28 lei, încheiată cu OMV Petrom Marketing SRL. Contractul are ca obiect „carnete de bonuri valorice pentru carburanţi auto (benzine, motorine şi GPL auto) a câte 25 file (50 lei/fila). Cost emitere imprimat: 1,95 lei fără TVA/carnet (n.r. 2,32 lei cu TVA). Costul unui carnet de bonuri valorice este de 1.252,32 lei (inclusiv TVA). Pentru o achiziţie mai mare de 40 carnete, se acordă o reducere de natură comercială (discount) în valoare de 0,5% inclusiv TVA, din valoarea contractului, în condiţiile semnării contractului standard OMV Petrom Marketing SRL. Comanda va fi acceptată numai în cazul achiziţionării de către autoritatea contractantă a unui număr de minim 2 carnete de 50 lei/fila, sau 2 carnete de 30 lei/fila, sau 1 carnet de 50 lei/fila + 1 carnet 30 lei/fila.”, astfel se prezintă oferta vânzătorului. Şcoala a procurat, prin intermediul SICAP, 4 carnete a 25 de file.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!