3.3 C
Campulung Muscel
20/04/2024

În zece minute, două accidente pe DN 73

Pe DN 73, la intrarea în Câmpulung, dinspre Piteşti, două incidente rutiere au avut loc sâmbătă, la interval de doar zece minute. Ambele au avut ca primă cauză neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

În primul caz, o tânără de 31 de ani a intrat cu viteză, cu maşina pe care o şofa, într-o curbă uşoară la stânga, părăsind carosabilul. Seat-ul, la volanul căruia se afla, s-a oprit într-un gard, pe care l-a pus la pământ. Din fericire, tânăra a scăpat fără răni.

Celălalt incident s-a derulat tot pe DN 73, dar pe sensul de mers către Piteşti. La volanul unui autoturism Volkswagen Passat, un şofer din Piteşti, de 29 de ani, care, de asemenea, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil alunecos , a ieşit cu maşina în decor. Şi de această dată, pasagerii turismului au scăpat nevătămaţi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!