13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Amendaţi pentru transport ilegal de lemne

 

 

Un bărbat de 42 de ani, din Dragoslavele, a fost prins de poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în timp ce transporta cu un camion material lemnos, prin localitatea de domiciliu. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport. Musceleanul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 19 metri cubi, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Dragoslavele.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti au depistat un bărbat de 38 de ani, din Berevoeşti, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, fără a deţine documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 2,5 metri cubi, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Aninoasa.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!