11.2 C
Campulung Muscel
September 26, 2021

Juniorul primarului Proca îşi vinde casa de vacanţă

Fiul cel mic al primarului de la Berevoeşti, Florin Proca, îşi vinde casa de vacanţă. Antonio Florin are puţin peste un an, dar deja are pagină de Facebook, pe care sunt postate cele mai năstruşnice pozne ale lui. Filmat sau fotografiat de mamă sau de soră, micuţul apare în diferite ipostaze care-l fac să fie comic, mai ales că are o mutrişoară de-ţi vine să muşti din ea.

Cea mai nouă postate pe Facebook a micuţului Antonio este un anunţ, o distribuire a unei postări apărute pe OLX, cel mai probabil, a mamei, Claudia Păun, prin care îşi vinde casa de vacanţă pe care o deţine în comuna Muşăteşti, la pachet cu aproape o jumătate de hectar de teren, o altă căsuţă din lemn şi alte acareturi. Anunţul a fost postat pe OLX şi distribuit pe Facebook şi de mama celui de-al doilea copil al primarului Florin Proca. „Casa se află pe raza comunei Muşăteşti, se vinde complet mobilată şi utilată, plus 4.700 metri pătraţi de teren, din care 2.500 metri pătraţi curte, puţ în curte, foişor, apă curentă, centrală pe lemne cu gazeificare, boiler electric/lemne 100 litri, aer condiţionat inverter de 24000 btu, fosă septică, în curte se mai află o căsuţă din lemn, complet utilată, tot construcţie nouă, gratii la toate geamurile, monitorizare video, etc.”, este anunţul postat pe OLX. Proprietatea se vinde la preţul de 68.000 de euro.

Micuţul Antonio Florin Proca s-a născut pe 21 septembrie 2017 din relaţia primarului Florin Proca cu una dintre iubitele lui, Claudia Păun. Relaţia dintre primar şi acesta s-a înfiripat în vara lui 2016, după scandalul cu sclavii găsiţi la Gămăceşti. Dar relaţia lor nu a durat mai mult de şase luni, perioadă în care tânăra a rămas gravidă şi a hotărât să păstreze copilul. Chiar dacă s-au despărţit înainte să se nască băieţelul, primarul Florin Proca şi-a recunoscut fiul. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!