11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Muzică şi poezie de Marea Unire, la Liceul Sportiv

Ca în fiecare an, Ziua Naţională a României este sărbătorită aşa cum se cuvine de elevii şi profesorii Liceului cu Program Sportiv. De data aceasta, solemnitatea a fost mai amplă, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. De la cei mai mici, din clasa întâi, până la liceeni, s-au adunat în sala mică de sport, unii în port popular, pentru a ilustra o sută uman. După slujba de binecuvântare, elevii au prezentat un program artistic, format din poezii şi cântece patriotice, prin care cadrele didactice şi-a propus educarea copiilor în spiritul valorilor naţionale şi revitalizarea ideii unităţii tuturor românilor.

„Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, am căutat să sărbătorim şi noi această activitate, să aducem un omagiu înaintaşilor noştri, care s-au jertfit pentru realizarea a ceea ce avem astăzi. La activitate au participat copii de la toate clasele, de la cele primare, până la cele de liceu. Cei de la ciclul primar au organizat diverse activităţi, iar cei de gimnaziu şi liceu au realizat un program artistic, cu poezii şi cântece specifice acestui eveniment.”, a declarat Loredana Şain, profesor de Istorie la Liceul cu Program Sportiv. Sărbătorirea s-a încheiat cu Hora Unirii, în care s-au prins toţi elevii şi profesorii şcolii. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!