27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

S-a ocupat postul de asistent medical la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”

Săptămâna trecută, la Primăria Câmpulung s-a derulat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de asistent medical principal. Postul este cu angajare pe o durată nelimitată, la Serviciul Asistenţă Medicală, Medicină Dentară al Municipiului, mai precis pentru cabinetul din cadrul Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”.

După perioada de depunere a dosarelor, care a avut termen limită data de 20 septembrie 2018, luni şi joi, pe 1 şi 4 octombrie, s-au derulat probele de concurs, cea scrisă şi interviul. Pe 21 octombrie, a fost afişat la Primăria Câmpulung borderoul cu numele celor cărora le-au fost admise dosarele de participare la concurs: Mariana Căprioreanu, Elena Maria Stanciu, Florina Ramona Epure şi Adriana Moroe. 

La scris s-a făcut departajarea. Florina Ramona Epure a primit 28 de puncte, Adriana Moroe, 8 puncte, fiind declarate respinse, iar celelalte două au fost admise, Mariana Căprioreanu, cu 52 de puncte şi Elena Maria Stanciu, cu 64 de puncte. Ultimele două au avut dreptul să se prezinte la proba orală, ţinută pe 4 octombrie 2018, unde s-a stabilit şi numele câştigătoarei. A fost declarată admisă Elena Maria Stanciu, cu 72 de puncte, după ce la interviu a fost notată cu 80 de puncte, iar Mariana Căprioreanu a scos la oral doar 65 de puncte, de unde a rezultat media finală de 58,50 puncte. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!