21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Bughea de Jos, în sărbătoare

 

Duminică, 2 septembrie, comuna Bughea de Jos este în mare sărbătoare. Sub egida Centenarului Marii Uniri şi Respect pentru Valorile Naţionale, în parteneriat cu CJ Argeş şi Centrul Cultural Judeţean Argeş, se va  desfăşura Ziua Comunei şi aprinderea „Flăcării Centenarului”. 

O serie de activităţi istorice, culturale şi sportive vor avea loc cu ocazia ediţiei a V-a a Zilei Comunei Bughea de Jos, ce se va desfăşura, duminică, la Şcoala Gimnazială Nr.1 Bughea de Jos. 

De la 10.30 dimineaţa şi până la 13.00, vor avea loc competiţii sportive de fotbal, atletism şi ciclism, iar la 14.00 va fi deschiderea oficială a evenimentului, după următorul program:

14.00-21.30 – Program artistic susţinut de îndrăgiţi interpreţi ai cântecului românesc;

17.00-17.30 – Aprinderea Flăcării Centenarului, ocazie cu care se va inaugura noul Monument al Eroilor şi se va face o slujbă de pomenire a eroilor căzuţi în Primul Război Mondial, se vor depune coroane şi se vor acorda diplome urmaşilor eroilor căzuţi în Primul Război Mondial. 

18.00-18.30 – Decernarea de diplome familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, elevilor cu rezultate foarte bune la olimpiade şi activităţi cultural – artistice. 

Sanda Argint, Florentina Mâinea, Rodica Voicu, Alina Grigoroiu, Daniela Ion şi Marilena Gheorman sunt interpretele care vor urca pe scenă de Ziua Comunei, eveniment ce se va încheia cu un foc de artificii, în jurul orei 21.30. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!