12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Când bei doar la separeu

Cunoaştem seria de politicieni din Muscel, inclusiv primari care frecventează cârciuma mai des decât domiciliul personal. Cu toate acestea, domnii şi doamnele noastre nu se feresc să meargă să stea la băutură, la ospeţe şi la petreceri, notând în caietul de sarcini: „întâlnire de afaceri”.  Nu de mult timp, s-a aflat în târg că un primar din Muscel a cerut să i se facă separeu personal la cârciuma pe care o frecventează cu regularitate nemţească, pe motiv că ar sta lumea să se uite în gura lui, ce bea şi ce mănâncă. 

Nedumeriţi, proprietarii localului au încercat să se gândească dacă merită o asemenea investiţie. Însă cum să nu merite când un copil de liceu mai vine cu cinci – şase după el şi stau 30 ore pe câte un suc la cinci lei sticla, iar o gaşcă de politicieni vin şi beau cel puţin două tipuri de vin, de whisky, mănâncă, nene, nu ca angajatul cu salariu minim pe economie, meniul zilei, ci aleg cele mai scumpe mâncăruri! Plus că eliberează mesele mai repede faţă de clienţii normali! Sau, dacă stau, consumul este de zeci de ori mai mare. Acum, şi politicienii vor avea separeu personalizat la fiecare cârciumă sau restaurant, însă dorinţa celor care au aflat deja aceste veşti este ca primarii de acest gen să îşi facă un local personal în fundul pădurii, pentru a-i scuti pe ceilalţi să îi vadă cum stau toată ziua la băutură şi la ospeţe boiereşti, în loc să facă ceva util pentru comunitate.

Musceleanul de pe bulevard

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!