18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Deşi e interzis, şoferii merg prin şantierul de la Piaţa Centrală

La începutul lunii mai, au debutat lucrările de reabilitare a porţiunii din centrul vechi al Câmpulunguşui, de la Biserica Catolică, la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”. Constructorul a pornit cu amenajarea parcului din Piaţa Jurământului şi cu strada Republicii, de la Piatra Craiului, la fosta întreprindere minieră. Pentru a putea lucra în siguranţă, circulaţia rutieră şi pietonală a fost restricţionată pe porţiunea amintită. Şoferii care coboară pe Bulevard trebuie să facă dreapta, pe lângă Piatra Craiului, până în Matei Basarab, iar apoi, în stânga sau în dreapta, să-şi continue drumul.

Şi trecerea pietonilor a fost oprită în zona de lucru, dar parcul din faţa Pieţei Centrale e veşnic plin de musceleni, care nu ţin cont că se lucrează şi trec, ca oile, pe unde le e lor mai de-a dreptul, fiind în stare să păşească peste uneltele muncitorilor care aşează pavele, dacă acestea sunt în drumul lor. Şoferii îşi fac şi ei loc printre panourile care le indică că nu au voie să treacă. Sâmbătă, profitând că societatea constructoare şi-a încheiat activitatea, un conducător auto a dat la o parte indicatoarele de interzis şi a „scurtat” trecerea spre piaţă. Şi suntem convinşi că el nu este primul şi, cel mai probabil, nici ultimul. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!