Unul dintre dosarele, în care sunt judecaţi trei bărbaţi, din lotul celor 25, reţinuţi pe 5 octombrie 2016, sub acuzaţia de proxenetism, este în derulare pe rolul Tribunalului Argeş. Sunt inculpaţi Constantin Bogdan Stroe (32 ani), Ionuţ Alexandru Gaşcu (30 ani) şi Bogdan Andrei Bădulici (28 ani), care au fost trimişi în judecată în baza rechizitoriului nr. 510/P/2017, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi spălare a banilor, ambele în formă continuată. Următoarea înfăţişare este stabilită pentru data de 22 martie 2018, când sunt aşteptaţi să depună mărturie în favoarea celor acuzaţi patru martori: Maria B., Alexandra Mihaela S., Ionela Loredana M. şi Constantin S., plus alţii. La ultimul termen, din 8 februarie 2018, instanţa a dispus ca proba expertizei contabile, propusă de apărătorii inculpaţilor, să fie amânată.
A încălcat obligaţiile şi s-a ales cu arest la domiciliu
Cei trei câmpulungeni, începând din martie, anul trecut, au fost judecaţi sub măsura preventivă a controlului judiciar, ce a înlocuit arestul la domiciliu, cerut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Pe durata controlului judiciar, bărbaţii au avut de respectat mai multe obligaţii, în caz contrar, au fost avertizaţi de judecător că le va fi revocată această măsură: să se prezinte la judecătorul de Cameră Preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliţia Municipiului Câmpulung, conform programului de supraveghere stabilit sau ori de câte ori sunt chemaţi; să nu depăşească limita teritorială a României; să nu se apropie şi să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale, inculpaţii între ei şi cu martorii din dosar.
Numai că se pare că Bogdan Andrei Bădulici a încălcat una dintre aceste obligaţii şi s-a ales cu arest la domiciliu. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au cerut Tribunalului Argeş înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar, cu măsura arestului la domiciliu în ceea ce-l priveşte pe Bogdan Andrei Bădulici. Pe 28 februarie 2018, instanţa a fost de acord cu solicitarea oamenilor legii, obligându-l pe inculpat ca, pe o perioadă de 60 de zile, să nu părăsească imobilul unde locuieşte, situat în Câmpulung, Bulevardul I.C. Brătianu, fără permisiunea instanţei de judecată, dar să se supună şi unor obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de Cameră Preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii, cu martori ori experţii, precum şi cu alte persoane stabilite de organul judiciar. Poliţia Câmpulung a fost desemnată ca organ de verificare a respectării de către tânăr a măsurii şi obligaţiilor impuse. Cum sentinţa nu a fost definitivă, pe 2 martie 2018, Bogdan Andrei Bădulici a contestat-o.
Condamnat că a condus băut şi fără permis
Pe 20 iulie 2011, Bogdan Andrei Bădulici a fost şi protagonistul unui scandal de proporţii, asta după ce poliţiştii de la Rutieră l-au depistat pe strada Fraţii Goleşti, la volanul unui autoturism Chrysler, cu numărul de înmatriculare AG-90-BDL, fără a poseda permis de conducere. Pe lângă faptul că nu poseda permis, tânărul, atunci în vârstă de 21 de ani, se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul alcooltest, care a afişat o îmbibaţie alcoolică de 0,59 miligrame la litru de alcool pur în aerul expirat. Enervat că a fost oprit, tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice. În această situaţie, pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală.
Pentru cele două infracţiuni, de conducere fără permis şi refuzul recoltării probelor biologice, Bogdan Andrei Bădulici a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării. Judecătoria Câmpulung a stabilit, pe 27 aprilie 2012, ca termen de încercare perioada de trei ani şi patru luni, bărbatul fiind pus să suporte cheltuielile judiciare către stat în sumă de 400 de lei.