19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Cadavrul unui bărbat, mâncat de câini, la Dâmbovicioara!

Descoperire şocantă, ieri dimineaţă, în comuna Dâmbovicioara! Şoferul unui autocamion de mare tonaj a dat alarma la 112 după ce a zărit într-o râpă, în apropierea DN 73, trupul neînsufleţit al unui bărbat, care era într-o stare avansată de degradare. Cadavrul nu intrase în putrefacţie, ci, pur şi simplu, a fost sfârtecat de nişte câini. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească identitatea omului, precum şi circumstanţele morţii sale.

Macabra descoperire a fost făcută dincolo de Dealul Sasului, în zona Valea Urdii, la circa patru kilometri de localitatea Fundata, din judeţul Braşov. Potrivit anchetatorilor, bărbatul găsit decedat, posibil un boschetar, îşi înjghebase un adăpost sub un podeţ (canal de scurgere a apelor pluviale), pe DN 73, şi, cel mai probabil, a murit din cauza frigului. Ulterior, câţiva câini din zonă au dat peste cadavru, l-au târât mai bine de 20 de metri, într-o râpă, şi au mâncat din el. Probabil că nu mai rămâneau decât oasele, însă, ieri de dimineaţă, şoferul unui tir a văzut scena oribilă şi a anunţat autorităţile. Probabil că, dacă rămânea sub pod, trupul neînsufleţit era descoperit abia la primăvară. Fiind vorba de o moarte suspectă, judiciariştii câmpulungeni au deschis în acest caz un dosar penal şi au demarat cercetările pentru a stabili identitatea bărbatului, dar şi împrejurările în care acesta a murit. Din surse neoficiale, am aflat că persoana decedată ar fi un fost cioban de etnie maghiară, care lucrase până de curând la o stână din Dâmbovicioara. Pus pe liber de stăpânul său şi neavând unde locui, şi-a improvizat adăpostul despre care am pomenit, unde şi-a găsit sfârşitul. Informaţia nu a fost, însă, confirmată de anchetatori. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!