27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Alături de Palmyra Events, Au debutat Zilele Câmpulungului!

Zilele Municipiului au debutat ieri, chiar de Sfântul Ilie. Piaţa Primăriei şi centrul municipiului s-au animat, iar muscelenii au venit să petreacă. Zona centrală a devenit punctul de atracţie al iubitorilor de distracţie, căci, seară de seară, până duminică, vor curge râuri de bere, iar pe grătarele încinse vor sfârâi micii, pastrama, cârnaţii şi alte delicatese.

Ca şi anul trecut, de o parte a organizării Zilelor Municipiului Câmpulung se va ocupa firma din Târgovişte, Palmyra Events. Societatea a venit cu parcul de distracţii şi cu terasele de alimentaţie publică. Palmyra Events are o bogată experienţă în organizarea evenimentelor autdoor, punctul forte constituindu-l terasele de alimentaţie publică axate pe tradiţia românească. A organizat, cu dăruire şi pricepere, anual, evenimente de marcă, ca Zilele Oraşelor Craiova, Târgovişte, Râmnicu Vâlcea, Galaţi, Câmpulung, Lugoj, Petrila şi Calafat. Are la activ târguri tematice şi tradiţionale, în Târgovişte şi Bucureşti, dar şi numeroase evenimente de anvergură: Liberty Parade; Europa FM (pe litoralul românesc); Oktoberfest, la Braşov şi Timişoara; Padina Fest, pe platoul Bucegi; Fotza ZU (Bucureşti); Festivalul Peninsula, la Târgu Mureş; Turneul MixMusicEvo 2014, etc.

Firma are o echipă de încredere şi profesionistă, cu experienţă şi flexibilitate, iar serviciile oferite sunt unele de calitate, atât în organizare, cât şi în ceea ce priveşte bucătăria românească. Evenimentele pe care le organizează, datorită logisticii unitare şi diversificate, totdeauna sunt ingenioase, moto-ul pe care se bazează fiind: „Calitatea nu este o acţiune, ci un obicei” (Aristotel).

În seara aceasta, datorită Palmyra Events, pe scena din faţa Primăriei Câmpulung vor urca artişti de marcă: Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Gabriel Dorobanţu şi Formaţia 3 Sud Est, după ce, ieri seară, i-aţi ascultat pe Fuego şi formaţiile Daggu Project, Hevito, Theodor Slide Down, dar şi elevii clasei de canto, coordonaţi de profesoara Gina Pavel.

Chiar dacă manifestările sportive şi artistice au început de la finele săptămânii trecute, oficial, Zilele Municipiului Câmpulung au fost declarate deschise ieri, în Piaţa Primăriei, de către primarul Liviu Ţâroiu. Acesta a declarat: „Mulţumim că sunteţi prezenţi la deschiderea Zilelor Municipiului Câmpulung, a XIX-a ediţie. La anul facem XX, o cifră rotundă. Ne-am organizat foarte bine, am avut o selecţie de oferte pentru organizatorul Zilelor Câmpulungului. Ca şi anul trecut, firma care a câştigat, unica depunătoare de oferte, a fost Palmyra Events, din Târgovişte, care este prezentă, fiind o alegere foarte bună. Anul trecut, când am colaborat prima dată cu dânşii, a fost ceva deosebit, anul acesta va fi la fel, poate, chiar peste. Să sperăm în zile frumoase. Programul începe astăzi (n.r. joi, 20 iulie 2017), cu invitatul de marcă Fuego. Mâine seară (n.r. vineri, 21 iulie 2017), avem mai mulţi invitaţi: Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Formaţia 3 Sud Est, iar sâmbătă, vârful spectacolelor de muzică uşoară, duminică, muzică populară, cu Aurel Tamaş. Sperăm ca totul să fie la superlativ şi vrem să fie la cel mai înalt nivel, sper să ne şi reuşească.”

Din partea organizatorului, care asigură distracţia, dar şi partea de alimentaţie publică, Marinela Olei a declarat: „Bine v-am găsit din nou, în Câmpulung, la Zilele Municipiului. Şi în acest an, suntem co-organizatori, alături de Primăria Municipiului Câmpulung, ai evenimentului Zilele Municipiului. Sunt manifestări cultural-artistice, avem activităţi de alimentaţie publică, de comerţ cu produse tradiţionale româneşti. Dorim să intrăm întru totul în atmosfera acestui eveniment, dorim ca locuitorii din zonă să fie prezenţi în număr cât mai mare, să se simtă bine la un pahar de bere rece, mititei, pastramă sau un bulz pe jar, produse specifice zonei şi nu numai.”

Pe lângă spectacole, Zilele Municipiului Câmpulung continuă cu simpozioane, vernisaje, demonstraţii de mânuire a drujbei, teatru, competiţii sportive, concert de fanfară, parada IMS-urilor, dar şi premierea celor mai buni sportivi ai Câmpulungului. (P)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!