12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Tentativă de suicid la Câmpulung! A băut clor după o ceartă cu iubitul

O tânără de 32 de ani, din judeţul Iaşi, a ajuns, marţi, de dimineaţă, în stare gravă, la spitalul din Câmpulung, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Femeia a făcut o cădere psihică după ce s-a certat cu iubitul ei şi a băut o substanţă extrem de toxică, pe bază de clor, folosită la albirea rufelor. Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe au stabilizat-o, însă, dată fiind situaţia gravă în care se afla, s-a decis transferul său la Spitalul Judeţean Argeş.

Tânăra locuieşte cu chirie într-o garsonieră din blocul P1, în cartierul Grui. A venit din Moldova să-şi caute norocul pe meleaguri muscelene şi se angajase de câteva luni la o fabrică de cablaje din Câmpulung. Potrivit vecinilor, neînţelegerile cu partenerul său de viaţă au adus-o pe Vasilica B. în pragul morţii, ea fiind o fire mai sensibilă. Fata a decis să nu mai trăiască, aşa că a băut clor ca să-şi aline durerea, definitiv! „Era cam tăcută şi retrasă. A băut clor din cauza unui bărbat! Nu ştiu mai multe.”, ne-a declarat o vecină de-a tinerei. Alarma s-a dat în jurul orei 9.30, după ce femeia a fost sunată în zadar pe telefonul mobil de prietenul ei. Aşteptându-se la ce e mai rău, bărbatul a apelat numărul unic de urgenţă 112. În scurt timp au ajuns la faţa locului o ambulanţă, dar şi un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, solicitat pentru deblocarea uşii de la intrarea în garsonieră. Până la urmă, nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor, aceştia găsind uşa deschisă, în timp ce tânăra fusese preluată în agonie de cadrele medicale de pe salvare şi adusă de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung, la Unitatea de Primiri Urgenţe. După ce a fost stabilizată, victima a fost trimisă Spitalul Judeţean Argeş. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!