Cel mai ispititor anunţ descoperit pe pagina de socializare a Ralucăi Busioc, promotoare C.I.P.T. Dâmbovicioara, alături de Costina Pantea, face reclamă celui mai consumat produs, altădată, în târgurile şi pieţele muscelene, dat la coada preferinţelor muşteriilor de fast-food-ul incomparabil mai periculos decât unsoarea în care se bălăceşte gogoaşa tradiţională, până să ajungă să fie servită cumpărătorului. Schimbarea preferinţelor culinare ale muscelenilor pentru gustarea pe fugă, procurată stradal, a condus la închiderea gogoşeriilor şi la Câmpulung, pofticioşilor nemairămânându-le la îndemână decât galantarele supermarcheturilor, unde desertul tradiţional vândut sub denumirea „gogoaşă” aduce mai degrabă a cauciuc rece, umplut cu o pastă de la tub, care nici amintire de fructe nu conţine. În caz că nu vă tentează să vă afumaţi bucătăria, prăjind aluatul înfoiat de grăsimea fierbinte, ca să vă stingeţi pofta de bunătăţile copilăriei pregătite de bunica la fiecare sfârşit de săptămână, altă variantă… mai greu de găsit, după falimentarea gogoşeriilor locale, închise de negustori pe fondul „emancipării” clienţilor, ruşinaţi să fie zăriţi înfulecând o gogoaşă bio, abandonată în detrimentul shaormei trendy, pline de nenorociri pentru sănătatea consumatorului. Au rezistat în peisaj cele două din zona Pieţei Centrale, pe fondul vadului de târgoveţi care nu fac atâtea nazuri precum orăşenii care frecventează terasele pizzeriilor locale.
Şi, totuşi, ocazional, gogoşi parfumate, pe care vezi topindu-se zahărul, de fierbinţi ce sunt, când ţi le întinde vânzătorul, se mai găsesc în comunele muscelene, în zi de târg, când, între două daravele, omul simte nevoia să-şi păcălească foamea cu o nimicură bună să gâdile papilele gustative. Dâmbovicioreanca Raluca Busioc face reclamă gogoşilor vândute la vecini, în Piaţa Rucăr. Cei care le-au gustat aprobă justeţea demersului publicitar, care reflectă adevărul. „Am mâncat, sunt delicioase!”, confirmă Florentina Medeleanu. „Ştiu, de câte ori treceam prin Rucăr, cumpăram pâine de la brutărie, pentru că ţinea o săptămână proaspătă.”, completează Doina Anghelache. Ca să le răsucească mai tare cuţitul în rană prietenilor cărora le lasă gura apă la gândul desertului pufos şi aromat, Raluca Busioc le-a şi fotografiat şi postat online, astfel că internauţii s-au trezit în faţă cu două gogoşi cât ecranul calculatorului, la al căror gust nu le-a rămas decât să viseze că-l simt inundându-le gurile în care le-a plouat torenţial de poftă.