-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Produsele cofetăriei „Un Băiat şi o Fată”, cele mai degustate LA TÂRGURILE DE NUNŢI

Au fost două weekend-uri pline pentru reprezentanţii Cofetăriei „Un Băiat şi o Fată”, petrecute la târgurile de nunţi organizate în Piteşti, unde standul a fost vizitat de sute de tineri, care vor fi miri anul acesta. Au fost două manifestări importante de acest gen din Argeş, la care firma câmpulungeană şi-a prezentat produsele. Primul, la Vivi Piteşti, în perioada 10-12 martie, iar al doilea, între 24 şi 26 martie, la Jupiter City, locaţii care au găzduit oferte pentru momentul emoţionant din viaţă, nunta. Produsele proaspete, frumos aranjate şi puse în evidenţă într-un cadru de basm, au putut fi degustate de viitorii miri la ambele evenimente.

În acest an, firma s-a prezentat cu cele mai noi tendinţe în materie de aranjamente pentru candy bar-urile ce deschid evenimentul de neuitat, unic în viaţa unui cuplu.  Tematica din acest sezon de nunţi este bazată pe promovarea produselor tradiţionale, încununată de experienţa celor 20 de ani de activitate în domeniu. Cofetarii de la „Un Băiat şi o Fată” pot răspunde şi celor mai pretenţioase solicitări, pentru că putem spune că sunt printre favoriţii clienţilor, deoarece se preocupă zilnic de calitatea produselor, folosind doar ingrediente proaspete şi de bună calitate.

Pe această cale, reprezentanţii societăţii mulţumesc tuturor celor care i-au onorat cu prezenţa la standurile amenajate la cele două târguri, alegând să participe alături de ei, dar şi clienţilor care aleg produsele „Un Băiat şi o Fată”, care reprezintă plăcerea bunului gust!

Ca în fiecare an, în 2017, cel mai cunoscut produs al firmei „Un Băiat şi o Fată”, covrigul cu ou va fi „vedeta” festivalului cu acelaşi nume, organizat în parteneriat cu Asociaţia „Alunelul Lereşti”, ajuns la a zecea ediţie.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!