15.5 C
Campulung Muscel
16/06/2024

Jurnalişti australieni, colaboratori ai Forbes, CNN, BBC Travel, Yahoo! travel, în plimbare la margine de Muscel

 

Aventurile de călătorie ale unui cuplu de australieni au inclus şi comuna musceleană Dâmbovicioara, iar rezultatul apare şi pe pagina online a Centrului de Informare şi Promovare Turistică, unde sunt „colectate” imagini legate de superba aşezare, din toate sursele, profesioniste sau amatoare. Şi nu numai imagini, ci şi gândurile celor trecuţi prin localitate ori desprinşi de meleagurile natale sunt bine primite de administratorele Centrului, emoţiile oamenilor, manifestate prin cuvinte sau instantanee foto, fiind un excelent barometru al aprecierii de care se bucură comuna din partea românilor, dar şi a străinilor. 

Cei rămaşi cu inima la frumuseţile Dâmbovicioarei sunt îndemnaţi să-şi transmită sentimentele, sub ce formă doresc, pe pagina C.I.P.T. „De pe la prieteni” provine o fotografie postată de „Alesha & Jarryd, un cuplu australian, de fotografi şi jurnalişti de călătorie.”, pe care C.I.P.T.  a preluat-o pe pagina sa. Motivul: imaginea surprinsă de camera foto a australienilor înfăţişează cadrul natural al comunei muscelene, pe al cărei pământ s-a şi întâmplat să-şi plimbe paşii. „După călătoriile din Thailanda, Africa şi multe alte locuri interesante, au ajuns şi la Dâmbovicioara. Mare îmi este mirarea să văd ca nişte străini (colaboratori cu Forbes, Yahoo! travel, CNN, BBC Travel) au etichetat corect locul, spre deosebire de unii români. Felicitări şi mulţumiri pentru fotografie!”, scrie Raluca Busioc. Pentru cei interesaţi de călătoria virtuală, pagina pe care trebuie s-o accesaţi este NOMADasaurus – Adventure Travel Couple în Comuna Dâmbovicioara, Argeş, 7 Iulie 2016.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!