-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Poliţiştii pensionari de la Câmpulung, invitaţii colegilor de la Vlădeşti

Săptămâna trecută, pe 16 martie mai precis, s-a derulat o nouă acţiune organizată de Clubul Pensionarilor Vlădeşti, la care au fost prezenţi o parte a membrilor Filialei din Câmpulung a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din M.A.I. Cu această ocazie, precizează gazdele care i-au primit la ele acasă pe colegii din municipiu, le-au fost prezentate tradiţiile şi obiceiurile zonei, de care se leagă numele marelui actor, actual europarlamentar, Mircea Diaconu, evenimentele de până acum ale asociaţiei proaspăt înfiinţate şi proiectele de viitor. „Aceştia s-au arătat încântaţi de realizările noastre şi doresc să desfăşurăm activităţi comune pentru binele ambelor părţi.”, au susţinut organizatorii celei mai recente manifestări consumate la sediul asociaţiei din Vlădeşti. 

Vlădeştenii i-au avut din nou în mijlocul lor pe primarul Cristian Dică Hristu şi pe colonelul (r) Gheorghe Malea, care şi-a exprimat, prin intermediul unei diplome de onoare, gratitudinea pentru gestul edilului-şef de a le fi alături pensionarilor din localitate. Reamintim că, la Vlădeşti, Clubul Pensionarilor îl are ca preşedinte pe Dan Miriţă, proaspăt pensionat din Poliţie, care s-a îngrijit ca cei asemenea lui şi nu numai să aibă parte de activităţi care să le umple timpul într-o manieră plăcută. Din ianuarie, de când s-au pus bazele Asociaţiei „Clubul Pensionarilor Vlădeşti”, despre care invitatul de la Câmpulung spunea că nu se poate compara cu nimic în acest domeniu în judeţul Argeş, graţie manierei de organizare impecabilă, primarul a căutat să le fie de ajutor. Că n-a stat degeaba o dovedeşte parteneriatul încheiat cu Ocolul Silvic Aninoasa, în temeiul căruia vlădeştenii pot cumpăra lemne de foc, într-o cantitate aproximativă de zece metri cubi de familie, cu un preţ rezonabil, sub 200 lei pe metrul cub. „Am vorbit cu doamna director de la Casa de Pensii şi dânsa a înţeles că vă putem ajuta cu biletele de tratament. S-a modificat puţin legislaţia. Dumneavoastră faceţi cerere către domnul preşedinte, însoţită de o copie de pe buletin, o copie de pe talonul de pensie, dacă se poate, o adeverinţă de la medicul de familie din care să reiasă spre ce băi vreţi să vă duceţi. Şi eu promit că le duc acolo.”, a afirmat primarul Cristian Hristu Dică. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!