6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Nouă posturi scoase la concurs de Spitalul Municipal

Astăzi este ultima zi până când se pot depune dosarele pentru cei care vor să ocupe şase posturi scoase la concurs de Spitalul Municipal, pe perioadă determinată. Este vorba de patru infirmiere (în cadrul Secţiilor de Medicină Internă, Cardiologie, Compartimentelor Chirurgie Plastică şi Neurologie), o îngrijitoare, la Compartimentul Dermatovenerologie, şi o infirmieră debutantă, la Blocul Operator Central. În schimb, alte trei posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, au termen de primire a actelor de înscriere la concurs data de 31 martie. Un şef Birou Administrativ, inginer, în cadrul Biroului Administrativ; un operator controlor date, debutant, în cadrul Farmaciei cu circuit închis a spitalului; un asistent de farmacie, debutant, în cadrul Farmaciei cu circuit închis a spitalului.

În total, nouă posturi scoase la concurs de unitatea sanitară din municipiu. 

1.Patru posturi de infirmieră în cadrul Secţiilor de Medicină Internă, Cardiologie, Compartimentelor Chirurgie Plastică şi Neurologie sunt vacante temporar, pe perioadă determinată.

Pe lângă condiţiile generale de participare la concurs, cele specifice se referă la faptul că, în dosar, participantul să aibă diploma de absolvire a şcolii generale; certificatul de absolvire a cursului organizat de OAMGMAMR sau de către furnizorii autorizaţi de Ministerul Muncii, cu aprobarea Ministerului Sănătăţii; vechime în activitate şase luni. Dosarele se primesc la administraţia Spitalului până astăzi, 24 martie 2017, ora 15.00. Rezultatul selecţiei dosarelor va fi afişat pe 27 martie, iar, până pe 29 martie, se vor soluţiona eventualele contestaţii. Luni, 3 aprilie, la ora 12.00, începe proba scrisă, iar joi, 6 aprilie, de la ora 10.00, se desfăşoară interviul. Rezultatele finale vor fi cunoscute pe 11 aprilie, după ora 15.30. 

2.Pentru postul de îngrijitoare, pe perioadă determinată, la Compartimentul Dermatovenerologie, cele care se vor înscrie trebuie să ştie că nu le trebuie vechime, iar nivelul studiilor să fie cel puţin cele gimnaziale. Ca şi la precedentul anunţ, astăzi, 24 martie 2017, până la ora 15.00, este termenul pentru înregistrarea dosarelor de concurs. Proba scrisă va începe la ora 10.00, miercuri, 5 aprilie 2017, iar pe 11 aprilie, de la aceeaşi oră, interviul. Rezultatul final va fi afişat pe 13 aprilie 2017, după ora 15.30.

3.Un post de infirmieră debutantă este vacant temporar, la Blocul Operator Central.

Nici în acest caz nu se cere vechime, iar la studii trebuie prezentată cel puţin diploma de absolvire a şcolii generale. Până astăzi, 24 februarie 2017, ora 15.00, se mai primesc documentele de participare la concurs, urmând ca cele care trec de această fază să se prezinte pe 4 aprilie, ora 12.00, la proba scrisă, iar pe 10 aprilie, de la ora 10.00, la interviu. Câştigătoarea va fi anunţată pe 12 aprilie 2017, la ora 15.30. 

4.Spitalul caută şef pentru Biroul Administrativ, inginer, post contractual, vacant pe perioadă nedeterminată.

Condiţii specifice de participare la examen sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă, profil ingineri; şi vechime în specialitatea studiilor de şase ani şi şase luni.

Preselecţia dosarelor de participare la concurs se derulează între 31 martie, ora 15.00, când este ultima zi de depunere a actelor, şi până pe 5 aprilie, când se prezintă rezultatele finale, după ce au fost rezolvate şi contestaţiilor. Cei care au fost admişi vor fi testaţi la proba scrisă, pe 11 aprilie, ora 12.00. Se vor prezenta la interviu, pe 14 aprilie, ora 10.00, doar cei care au fost declaraţi admişi la testul scris. Procesul verbal final va fi prezentat pe 19 aprilie 2017, ora 15.30.

5.Operatorul controlor date, debutant, îşi va desfăşura activitatea în cadrul Farmaciei cu circuit închis a spitalului, pe perioadă nedeterminată.

Fiind un post pentru debutanţi, nu se cere vechime, doar studii liceale absolvite prin examen de Bacalaureat, plus o diplomă, un atestat sau un certificat de absolvire, avizate de către o structură guvernamentală, care să ateste cunoştinţele sau competenţa de operare pe calculator. Ultima zi când se mai primesc actele de înscriere la concurs este 31 martie, ora 15.00. Proba scrisă este programată pentru 13 aprilie, de la ora 12.00, iar interviul, pentru 19 aprilie, ora 10.00. Se pot prezenta la următoarea etapă doar candidaţii declaraţi admişi la etapa precedentă. Afişarea rezultatelor finale este programată pentru 21 aprilie, ora 15.30.

6.Tot la Farmacia Spitalului mai este liber un post de asistent de farmacie, debutant, vacant pe perioadă nedeterminată.

Referitor la vechime, aceasta nu se cere, iar, ca studii, cei care vor să participe trebuie să deţină documentele: diplomă de absolvire a unei forme de învăţământ, care atestă formarea în profesia de asistent farmacie; certificat de membru OAMGMAMR, însoţit de avizul anual, pentru persoanele care exercită profesia; şi adeverinţă pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR Argeş, pentru cei care nu profesează la momentul înscrierii. Dosarele se primesc până cel târziu pe 31 martie, ora 15.00. Proba scrisă se va ţine pe 12 aprilie, de la ora 12.00, iar interviul, pe 18 aprilie, de la ora 10.00, urmând ca rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, să fie făcute publice pe 20 aprilie, la ora 15.30.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!