1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Tată și fiu, judecaţi după ce şi-au bătut rudele

După mai multe certuri în familie, un bărbat din Godeni şi-a bătut nevasta, dar şi pe fraţii acesteia, care veniseră să o scape din mâinile atacatorului. Bărbatul, ajutat de fiul său, i-a legat pe cei trei fraţi, pe care i-a ţinut aşa până la venirea Poliţiei, anunţată de vecinii care au văzut scandalul. Vienel Nicolae N. Vişoi a fost reţinut de poliţişti, iar Parchetul Câmpulung a cerut Judecătoriei reţinerea lui pentru 30 de zile. Instanţa a fost de acord, iar, din 7 februarie 2017, bărbatul a ajuns în arestul preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, chiar dacă a cerut să fie cercetat sub control judiciar, măsură care a fost luată asupra fiului său, Vienel Nicolae V.N. Vişoiu.

Pentru că pe 8 martie expira arestul preventiv al bărbatului din Godeni, instanţa de la Câmpulung s-a întrunit vineri, pe 3 martie, constatând legalitatea şi temeinicia acestei reţineri dispuse pe 7 februarie 2017. Şi la această înfăţişare, Vienel Nicolae N. Vişoiu a cerut revocarea măsurii arestului preventiv, dar doleanţa i-a fost respinsă. Prin hotărârea din 3 martie, completul Judecătoriei Câmpulung a menţinut măsura controlului judiciar, cu menţiunea că inculpatul va avea obligaţia să se prezinte la organul de urmărire penală, în speţă Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care instrumentează acest dosar, dar şi la organele de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr.14 Schitu Goleşti, la judecătorul de Cameră Preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat. Vienel Vişoi junior mai are obligaţia de a nu părăsi România decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului. Tânărului i s-a atras atenţia că, dacă încalcă obligaţiile ce-i revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu arestul la domiciliu sau arestul preventiv. 

Chiar dacă nevasta lui Vienel Nicolae N. Vişoi, Maria Vişoi, şi fraţii ei, Gheorghe Alexandru Anghel şi Dănuţ Constantin Anghel, şi-au retras plângerile pe care le înregistraseră la Poliţie, fapta celor doi, tată şi fiu, rămâne. Astfel, pe 1 martie 2017, la Judecătoria Câmpulung a fost deja înregistrat dosarul penal prin care Vienel Nicolae N. Vişoiu şi Vienel Nicolae V.N. Vişoiu sunt judecaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!