5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

La Rădeşti, un braşovean a sărit cu maşina de pe şosea

Un bărbat de 64 de ani, din Braşov, a văzut moartea cu ochii, joi după-amiază, după ce a fost protagonistul unui spectaculos accident rutier, care a avut loc pe DN 73, în comuna Stâlpeni. Un câine i-a tăiat calea, iar maşina pe care o conducea a ieşit în decor, după ce şoferul a tras disperat de volan, ca să evite impactul.

Potrivit poliţiştilor, Mihail F. circula cu maşina dinspre Piteşti către Câmpulung, iar la un moment dat, în satul Rădeşti, pe o porţiune de drum drept, care parcă-i îmbie pe şoferi să apese mai tare pedala de acceleraţie, s-a trezit în faţa sa cu un câine. Ca să nu-l lovească, bărbatul a virat puternic către stânga, însă, din nefericire, nu a mai putut să redreseze autoturismul şi a plonjat în afara părţii carosabile, într-un pârâu, printre nişte bălării. În urma accidentului, braşoveanul s-a ales doar cu câteva contuzii, dar şi cu o spaimă teribilă. Mihail F. le-a povestit totul şi poliţiştilor de la Secţia Rurală Stâlpeni, sosiţi la faţa locului pentru a instrumenta cazul, care, după ce l-au ascultat cu atenţie, l-au amendat pe şofer pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!