1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Edilul analizează calitatea apei potabile în fiecare săptămână

Săptămânal, societatea care se ocupă cu tratarea şi distribuţia apei potabile în municipiu recoltează probe din câte două puncte ale reţelei, situate pe malul drept şi stâng al Râului Târgului, dar şi din conducta de plecare din Staţia de Tratare Calea Pietroasă. După fiecare control se întocmeşte un buletin de analiză, semnat de şefa Laboratorului Apă Potabilă din cadrul Edilul CGA, ing. Nicoleta Ştefănescu. În ultimele trei săptămâni, a fost analizată apa în fiecare zi de miercuri, care, conform datelor comunicate, este potabilă, conform Legii calităţii apei şi conformă din punct de vedere microbiologic. Restul parametrilor (pH-ul, turbiditatea, Amoniu, Azotiţi, Azotaţi, Clor rezidual, Duritate totală) se încadrează în limitele legale. 

Pe 22 februarie, au fost prelevate probe de pe străzile Drăceşti (mal drept) şi Valea Româneştilor (mal stâng); pe 1 martie, de pe străzile Maior Giurăscu (malul drept) şi Ion Giurculescu (mal stâng); iar pe 7 martie, din reţeaua de pe străzile Mihai Bravu (mal drept) şi Mărăşti (mal stâng).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!