1.3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Ministrul Apelor şi Pădurilor, al patrulea care a venit în Argeş în ultima lună

Vineri, 10 martie, ministrul Apelor şi Pădurilor, Adriana Petcu, împreună cu ministrul Cercetării şi Inovării, Şerban Valeca, şi cu o delegaţie a Ministerului Apelor şi Pădurilor, a avut o întâlnire, în sala Consiliului Judeţean Argeş, cu conducerea CJ, a Prefecturii, parlamentari, conducerile Direcţiei Silvice Argeş, Gărzii Forestiere, Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea, consilieri judeţeni şi primari argeşeni. Aceasta este a patra vizită în Argeş a unui membru al Guvernului, în mai puţin de o lună, după cele ale vicepremierului şi ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, ministrului Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, şi ministrului Culturii, Ionuţ Vulpescu.

În cadrul întâlnirii, gazda, preşedintele Dan Manu i-a prezentat ministrului Petcu situaţia judeţului Argeş, privind fondul forestier şi spaţiul hidrografic, problemele cu care se confruntă judeţul în aceste domenii, priorităţile de investiţii, precum şi propuneri de modificări legislative. Reprezentanţii autorităţilor publice locale au punctat problemele cu care se confruntă în teritoriu, situaţii la care doamna ministru şi delegaţia ministerială au adus clarificări. După întâlnirea de lucru de la Consiliul Judeţean, ministrul Adriana Petcu a mers cu preşedintele Dan Manu şi alţi reprezentanţi ai administraţiilor din judeţ în teren, unde au vizitat mai multe obiective, respectiv zona Lunca Argeşului, Lacul Budeasa, precum şi podurile de la Căteasca şi Topoloveni. Din prezentarea lui Dan Manu, când a evidenţiat urgenţele investiţionale din domeniul hidrografic, a rezultat că două lucrări importante se vor derula şi în Muscel, în 2017: amenajarea Râului Bratia, la Vlădeşti, şi mărirea gradului de siguranţă în exploatare a acumulării Pecineagu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!